Spring til indhold
https://visitdronninglund.dk/wp-content/uploads/2023/07/FORSIDE-20220305_140441.jpg

Om os

Turistforeningen holder åbent på Havnekontoret Asaa Havn om søndagen i sommermånederne i forbindelse med loppemarked fra 10-16. Man er velkommen til at tage brochurer fra turistkisten foran havnekontoret. Vi er en frivillig forening og vil derfor kun være til stede når tiden tillader.

Du kan hente online turistbrochure under downloads.

Det mobile turistkontor står på Asaa Havn/foran Spar i Asaa i  sæsonen og vil være bemandet/åbent for selvbetjening efter behov. Kan lånes/lejes til begivenheder. Begge steder forefindes en del brochurer samt lokale turist- og kulturbøger.

Der er turistambassadører flere steder, hvor man kan få info om turisme samt uddeling af brochurer. Asaa Camping v/Laila og Frank Jensen, Petersgaard i Asaa v/Karina Højsted Nielsen, Kunstnerkollektivet ved Dronninglund Slot v/Bent og Allis, Galleri Glocal Art v/Steffen Baand. Derudover er der turistbrochurer på biblioteker, dagligvarebutikker i Østvendsyssel og ved vores samarbejdspartnere bl.a. Turistinfo i Løkken, Thy, Mors, Thisted og Rebild samt ikke mindst i Hals Turistinfo – overfor kirken.

 

Samarbejde

Dronninglund Turistforening har i samarbejde med Lodsens Datter og Hals Turistforening taget initiativ til Østkyst-samarbejdet fra Øster Hurup i syd til Skagen og Læsø i nord. Dette samarbejde involverer bl.a. havne, foreningener og Destination Nord og Destination Himmerland m.v.

Vi samarbejder med en del turistforeninger/bureau- er og henviser derudover til hjemmesiden Destination Nord: www.enjoynordjylland.dk og GoVisit app’en, der viser alle oplysninger det sted du befinder dig.